Delfin 2022
Delfin 2022
LIRA vodoravni
X. IVANJSKI KRIJESOVI I FESTIVAL JANJETINE U DOBROVCU

Zahvala Udruge za očuvanje narodnih običaja LIDO Dobrovac

28.06.2022. 10:47 | 660 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Nakon uspješno održanje subotnje manifestacije u Dobrovcu, Marijan Poletto, predsjednik tamošnje Udruge za očuvanje narodnih običaja LIDO putem našeg portala uputio je zahvalu svim sudionicima jubilarnih desetih Ivanjskih krijesova, kao i ekipama koje su se natjecale u drugom po redu Festivalu janjetine.

Ove je godine Festival okupio deset ekipa, osam lokalnih te po jednu iz Nove Gradiške, odnosno Zagreba. Poletto je uputio ispriku zbog kratkotrajnog problema sa strujom, a ujedno je i pohvalio te zahvalio prijateljima iz Elektre, Antunu Strmoti, Ivi Tukara i Marku Komljenoviću koji su se u konačnici i natjecali, na tome što su intervenirali i zaista brzo omogućili povratak električne energije. Zahvalio je Poletto i Marijanu Jozipoviću što je dovezao svoj agregat kako bi se najmlađi sudionici ove dobrovačke manifestacije mogli zabavljati na napuhancu.

Zahvalnost je upućena i svim sponzorima, a napose Gradu Lipiku koji uvijek pruža podršku svim manifestacijama koje se u Dobrovcu održavaju.

Uz čestitke pobjednicima, Marijan Poletto je u ime Udruge LIDO iskazao zahvalu svim članovima te svima drugima koji su sudjelovali u organizaciji, koja nije bila lagana. Na kraju je izrazio nadu da će se iduće godine manifestacija održati u još većem broju uz slogu, veselje, ali i poneko iznenađenje. Baš onako kako to u Dobrovcu uvijek i bude.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/