LIRA okomiti
LIPIK test
LIRA vodoravni
KANDIDATURE DO 18. SRPNJA

Izbor za najboljeg sportaša Lipika u 2021. godini

01.07.2022. 14:15 | 908 pregleda | Vijesti

Prema izboru lipičkog mjesečnika Compasa devetu godinu zaredom provodi se izbor za najboljeg sportaša Grada Lipika, a nagrada će ove godine biti uručena u sklopu FIBA Lipik 3x3 Challenger 2022. – Dana zdravlja, rekreacije i zdrave prehrane.

Piše:
Matija Kulhavi

Prijedlozi za ovu nagradu mogu se dostaviti na e-mail adresu kontakt@compas.com.hr, poštom ili osobno uredništvu Compasa na adresi Staklanska ulica 2a, Lipik. Prijava treba sadržavati pismeno obrazloženje za sportaša s njegovim/njezinim sportskim uspjesima odnosno rezultatima u 2021. godini, a mogu je dostaviti klubovi i pojedinci, uz uvjet da kandidat mora biti ili stanovnik Lipika ili igrati za neki od lipičkih sportskih klubova.

Kandidature se primaju do 18. srpnja, a u tiskanom izdanju mjesečnika Compas, kao i na portalu www.compas.hr objavit ćemo pobjednika/cu koju će odabrati Povjerenstvo koje će imenovati urednik Compasa i direktor LIRA-e.

Svečana dodjela nagrade za najboljeg sportaša Grada Lipika u 2021. održat će se u sklopu FIBA Lipik 3x3 Challenger 2022. – Dana zdravlja, rekreacije i zdrave prehrane.

Helena Štimac, najbolja sportašica Grada Lipika u 2020. godini / Compas.hr

Podsjetimo se da je u prošlogodišnjem izboru za 2020. godinu najbolja sportašica Grada Lipika bila mlada nogometašica Helena Štimac. U 2019. godini najbolji sportaš Grada Lipika bio je Ivan Macura, rukometaš RK LiPa i trener Ženskog rukometnog kluba Lipik. Godinu prije njega, titulu najboljeg sportaša za 2018. godinu ponio je Alojzije Majstorović, član streličarskog kluba „Kuna“ Pakrac, dok je u 2017. godinu to bio Matija Šimunović, igrač nogometnog kluba Lipik 1925. Najbolji sportaš Grada Lipika u 2016. godini bio je Andrej Žili, svjetski prvak u ribolovu, a za 2015. godinu najboljim sportašem je proglašen Ivor Podunavac, ondašnji kapetan i jedan od najboljih nogometaša NK Lipik 1925. U 2014. godini ovu je titulu ponijela streličarka Marija Marošević, članica Streličarskog kluba „Kuna“ Pakrac, a u 2013. najbolji sportaš bio je rukometaš i nogometaš Karlo Kligl, član NK Lipik 1925.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/