LIPIK test
Delfin 2022
LIRA vodoravni
PRIZNANJE ZLATNE RUKE

Davor Lepka primio najveće priznanje Hrvatske obrtničke komore

02.07.2022. 07:58 | 749 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

Poznati pakrački frizer i donedavni predsjednik Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika Davor Lepka jučer je u Zagrebu primio priznanje „Zlatne ruke“.

Radi se o najvišem priznanju kojeg Hrvatska obrtnička komora dodjeljuje uglednim i časnim članovima Komore za izuzetna poslovna dostignuća u obrtu i zasluge u razvoju i promicanju obrtništva i malog poduzetništva, kao i drugim fizičkim i pravnim osobama, koje su svojim djelovanjem dali značajan doprinos razvoju obrtništva Hrvatske.

„Zahvaljujem se članovima upravnog odbora Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika na prijedlogu za priznanje „Zlatne ruke“ te predsjedniku Hrvatske obrtničke komore Dragutinu Ranogajcu sto je prepoznao rad Udruženja te moj osobno kroz institucije HOK-a.“, ukratko je Lepka kazao u svojoj izjavi za Compas.

Svečanost uručenja ovog vrijednog priznanja upriličena je 1. srpnja u Zagrebu u Plaza centru. Svečanom događaju je nazočio i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović, kao i naš požeško-slavonski dožupan Ferdinand Troha.

Foto: Compas.hr; FS Lepka


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/