LIRA okomiti
MB
Medianno
PROJEKT „MIROVINA NIJE ZA MIROVANJE“ - UP.04.2.1.09.0059

Uređeno izletište Bukovac

26.09.2022. 11:00 | 803 pregleda | Vijesti

U sklopu projekta „Mirovina nije za mirovanje", sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, čiji je nositelj Udruga HVIDR-a Daruvar, a partneri Udruga branitelja Lipika 1991. godine te gradovi Daruvar i Lipik, uređeno je izletište „Bukovac“.

Piše:
Compas

Kao doprinos umirovljenika široj zajednici, u organizaciji Udruge branitelja Lipika 1991. godine u proteklom je periodu održano nekoliko radnih akcija na uređenju izletišta „Bukovac“ koje se nalazi u neposrednoj blizini Dobrovca. Uređenje je također podržavao i Grad Lipik kao partner na projektu.

Drago Kšiško, predsjednik Udruge Branitelja Lipika 1991. godine, ujedno i koordinator uređenja izletišta „Bukovac“ u svojoj izjavi za Compas zahvalio je svima koji su se odazivali na radne akcije. Kako je istaknuo, cilj im je bio da urede ovo izletište na dobrobit i korist svih te da se ovo divno mjesto spasi od devastacije kako bi služilo za uživanje u prirodi. Ovom je prigodom zahvalio i svim donatorima te Gradu Lipiku na podršci i potpori.

Gradonačelnik Lipika Vinko Kasana čestitao je braniteljima na uređenju ovog prekrasnog odmarališta, pohvalio je njihov rad i angažman te naglasio da uvijek mogu računati na podršku Grada Lipika.

 

 


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/