Grad Lipik_drugi banner
LIRA okomiti
Tica
Pozitivna priča iz Lipika

Josip Osmak i njegov fitness studio na HRT-u u emisiji Dobro jutro Hrvatska

16.05.2023. 12:58 | 2229 pregleda | Vijesti

U lipičkoj Ulici Matije Gupca, na kućnom broju 30 već godinu radi fitness studio, mjesto koje sijeva od pozitivne energije i zdravog načina života. Inicijator i vlasnik ovog fitness centra mladi je Lipičanin Josip Osmak, čiji je angažman nedavno privukao pozornost nacionalne televizije.

Piše:
Matija Kulhavi

Level fit studio, naziv ovog prostora koji odzvanja dobrim vibracijama, pozitivnom atmosferom i sportskim duhom, pruža mogućnost vježbanja svima bez obzira na dob i razinu kondicije. Josip je prepoznao potrebu za takvim mjestom među građanima Lipika, Pakraca i šire okolice te su termini u studiju uvijek popunjeni.

Zadovoljni korisnici svjedoče o promijenjenim životnim navikama

Rezultati postignuti u Level fit studiju oduševljavaju, a zadovoljni korisnici svjedoče o promijenjenim životnim navikama i poboljšanju kondicije. Naš portal već je izvještavao o njihovim uspjesima, no Josipova strast i predanost nisu prošli nezapaženo na nacionalnoj razini. Hrvatska radiotelevizija (HRT) emitirala je reportažu o Josipu i njegovom fitness studiju, čime je njegov rad dobio zasluženu pažnju.

Emisija "Dobro jutro Hrvatska" tijekom proteklog tjedna svakodnevno je prikazivala prilog pod nazivom "Minuta za vas", u kojem je Josip Osmak demonstrirao praktične vježbe za gledatelje. Ova redovita rubrika dobila je izuzetan odjek, a gledatelji su s oduševljenjem prihvatili Josipove savjete i vježbe koje mogu primijeniti u svakodnevnom životu.

Rođen i odrastao u Lipiku, Josip je oduvijek bio zaljubljenik u sport i fitness. Njegova strast prema zdravom načinu života i želja da pomogne ljudima da ostvare svoje fitness ciljeve inspirirali su ga da pokrene vlastiti fitness studio. Prepoznavši nedostatak takvog prostora u lokalnoj zajednici, Josip je hrabro krenuo u ostvarenje svog sna.

"Želio sam stvoriti mjesto gdje ljudi svih dobnih skupina, bez obzira na razinu kondicije, mogu doći i osjećati se dobrodošlo. Level fit studio je mjesto koje potiče ljude da poboljšaju svoje tjelesno zdravlje, ali i da izgrade pozitivnu i poticajnu zajednicu.", istaknuo je Josip.

 


LIRA ispod članka