Narodne kupke vanjski
Narodne kupke vanjski
Tica
Portal Gradonačelnik.hr

Dječji vrtić „Kockica“ Lipik u izboru za najljepši i najbolji vrtić

18.05.2023. 09:23 | 1169 pregleda | Vijesti

Portal gradonačelnik.hr pokrenuo je izbor za najljepši i najbolji vrtić u Hrvatskoj. Ukupno 48 vrtića iz 29 gradova i 18 općina sudjeluje u natjecanju, a među njima je i onaj lipički. Žiri će odabrati najbolje vrtiće među 27 kandidata, dok će korisnici Facebooka birati najljepši vrtić. Projekt podržavaju Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za odgoj i obrazovanje. Glasovanje se provodi putem Facebook stranice do 24. svibnja u podne, a pobjednici će biti objavljeni nakon prebrojavanja i provjere lajkova.

Piše:
Matija Kulhavi

Izbor je komentirala i ravnateljica lipičkog Dječjeg vrtića „Kockica“ Tatjana Benković.

Pozivamo sve da podrže naš Dječji vrtić „Kockica“ Lipik u izboru za najljepši vrtić. Kako bi naš vrtić postigao što bolji rezultat i kako bi ga vidjelo što više Facebook korisnika, pozivam vas da i sami podijelite objavu sa slikama našeg vrtića i pozovete svoje prijatelje, pratitelje i poznanike da dođu na Facebook stranicu gradonačelnik.hr i lajkaju naš Dječi vrtić Kockica Lipik (lajkovi pod podijeljenim objavama se ne računaju, brojat će samo oni na Facebook stranici gradonačelnik.hr).

Kao što smo napomenuli, pobijedit će vrtić koji 24. svibnja u podne, kada završava glasovanje, bude imao najveći broj lajkova na FB stranici gradonačelnik.hr. Pobjednike izbora proglasit će u kategoriji općinskih vrtića te vrtića iz malih, srednjih i velikih gradova.


LIRA ispod članka