LIRA okomiti
LIRA okomiti
Tica
Sunčano vrijeme očekuje posjetitelje u Lipiku

Posjetite Sajam cvijeća i uživajte u raznolikim sadržajima

18.05.2023. 11:23 | 1301 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

Lipik je spreman za veliki događaj - Sajam cvijeća. Unatoč lošem vremenu kojem smo svjedočili prethodnih dana, u nedjelju, 21. svibnja kad se održava ova lipička cvjetna manifestacija, prema najavama prognostičara, konačno nas očekuje sunčano i toplo vrijeme, baš onakvo kakvo je i primjereno proljeću.

S ovako dobrim prognozama, očekuje se da će Sajam cvijeća privući mnoge posjetitelje koji će moći uživati u prekrasnom prirodnom okruženju. Sajam će biti prepun proljetnih ukrasa, umjetničkih instalacija te bogate ponude cvijeća i ukrasnog bilja. Tu će biti i raznovrsne rukotvorine te cvjetne radionice za ljubitelje cvijeća. Grad se već danima tematski ukrašava, stvarajući ugodnu atmosferu posvuda.

Posjetitelji će imati priliku uživati u ugostiteljskoj ponudi, uključujući srednjovjekovnu krčmu "Kod veprove glave" i ugostiteljski šator "Vrata Slavonije". Djeca će se moći zabaviti u lunaparku, a tu će biti i turistički vlakić za panoramsko razgledavanje. Ljubitelji jahanja moći će se okušati u jahanju na konjima uz pomoć Kasačkog kluba "Diamant", a Tamburaški sastav "Šegrti" iz Kutine cijeli će dan zabavljati posjetitelje na glavnoj pozornici. Organizatori Sajma cvijeća pozivaju sve da posjete Lipik i uživaju u ovoj raznolikoj manifestaciji koja će oplemeniti njihovo nedjeljno popodne.


Toplice Lipik_640x200_tekst