LIPIK test
LIRA okomiti
Medianno

Požeška Srednja Poljoprivredno-prehrambena škola u Lipiku organizira mobilnu izložbu s virtualnom stvarnošću

24.05.2023. 09:04 | 381 pregleda | Vijesti

Srednja Poljoprivredno-prehrambena škola Požega, u sklopu projekta RCK Panonika, predstavlja inovativnu mobilnu izložbu koja trenutno privlači pažnju prolaznika na Trg Hrvatskih branitelja Lipika, ispred caffe bara Tržnica. Ova izložba donosi jedinstveno iskustvo virtualne stvarnosti i proširene stvarnosti, a najavljuje se i poseban događaj koji će se održati 26. svibnja.

Piše:
Compas

Posjetiteljima izložbe pruža se prilika da istraže četiri uređaja virtualne stvarnosti, koji će biti dostupni svima zainteresiranima. Trenutno su postavljeni paneli koji reagiraju na proširenu stvarnost, a posjetitelji će moći koristiti posebnu aplikaciju kako bi u potpunosti doživjeli njihov potencijal. Link za preuzimanje aplikacije nalazi se na samim panelima, a doznajemo da je za njeno korištenje potrebno skenirati QR kod, kako su nam otkrili predstavnici Poljoprivredno-prehrambene škole Požega.

Aplikacija proširene stvarnosti omogućuje da se paneli ožive na način stripa, gdje posjetitelji mogu obići svaki panel zasebno i istražiti njegov sadržaj. Ova interaktivna tehnologija pruža novu dimenziju izložbenom iskustvu, omogućavajući posjetiteljima da sudjeluju u prikazanim scenama.

Dodatno, mobilna izložba donosi i četiri uređaja virtualne stvarnosti koji će posjetiteljima omogućiti uzbudljiva iskustva. Vožnja dronom, upravljanje kombajnom, branje klica suncokreta te izrada vina i džema od jagoda samo su neke od mogućnosti koje će biti dostupne. Ovi interaktivni sadržaji osmišljeni su kako bi promovirali Poljoprivredno-prehrambenu školu Požega i privukli učenike osmih razreda osnovnih škola kao ciljanu skupinu, ali izložba je otvorena za sve zainteresirane, bez obzira na dob.

Mobilna izložba s virtualnom stvarnošću predstavlja inovativan pristup edukaciji i promociji poljoprivrednog sektora.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/