Grad Lipik_drugi banner
Grad Lipik_drugi banner
Tica
Multipak 2023

Svijet u pet moto priča: Boris Rukavina otkriva tajne Islanda, Himalaje i Pakistana

24.05.2023. 19:20 | 1088 pregleda | Vijesti

Boris Rukavina, poznati putopisac i autor, donosi nevjerojatne priče s putovanja kroz Island i Himalaju u svojoj novoj knjizi "Island - Himalaja u pet moto priča". Ovaj talentirani pisac prezentirat će svoju knjigu i održati putopisno predavanje u sklopu ovogodišnjeg Multipaka u četvrtak, 25. svibnja, s početkom u 19 sati u prostoru Gradske knjižnice Pakrac.

Piše:
Compas

Boris Rukavina već je osvojio srca čitatelja svojim prethodnim knjigama putopisa poput "Euroazijske priče" i "Priče iz daljina – motorom od Zagreba do Vladivostoka". Sada će nas povesti na nevjerojatno putovanje kroz pet moto priča koje opisuju njihova iskustva na putovanjima motorom od 2019. do 2022. kroz dvadeset i tri države.

Ono što čini ova putovanja posebnima jest činjenica da Rukavinu prati njegova supruga Ksenija, koja je iskusna suvozačica i aktivno sudjeluje u stvaranju putopisa. Ona bilježi njihova posebna iskustva fotografijama, dijeleći tako ljepotu i doživljaje s njihovih putovanja.

Osim putopisa, Boris Rukavina je također autor knjige "Putovati motorom", koja je jedinstveni priručnik za sigurnu vožnju motorkotača. Ova knjiga pruža praktične savjete i filozofske smjernice stečene kroz gotovo pola stoljeća vožnje, čineći je dragocjenim izvorom informacija za sve ljubitelje moto putovanja.

Putopisno predavanje o Pakistanu bit će jedan od vrhunaca ovog događaja. Posjetitelji će imati priliku zaroniti u bogatstvo kulture, ljepotu pejzaža i nevjerojatna iskustva koje je Boris Rukavina doživio tijekom svog putovanja kroz ovu fascinantnu zemlju.

Multipak, manifestacija koja okuplja ljubitelje putovanja, knjiga i različitih kultura, pruža jedinstvenu priliku da se susretnu s ovim talentiranim putopiscem i dožive svijet kroz njegove oči.

Stoga, rezervirajte svoje mjesto za četvrtak, 25. svibnja, i pridružite se Borisu Rukavini na putovanju kroz Island, Himalaju i Pakistan. Sigurno je da će ovo putopisno predavanje biti nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.


Toplice Lipik_640x200_tekst