delfin3
AS Obrt - vertikalni do 21.8
Medianno
PU POŽEŠKO-SLAVONSKA

I ovog vikenda pojačane mjere u prometu

26.02.2021. 09:19 | 331 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Policijski službenici i ovog će vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja doznajemo iz priopćenja kojeg nam je poslala glasnogovornica PU požeško-slavonske NIkolina Janković.

Kao i dosad, posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, zatim vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu. Također će se provoditi i nadzor recidivista, višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Policija i ovom prilikom upozorava sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.

 

Lipičanka prijavila prijevaru

Inače, iz današnjeg priopćenja doznajemo i to kako je jučer, 25. veljače 2021. policijskim službenicima  26-godišnjakinja s područja Lipika prijavila da je krajem lipnja 2020. s muškarcem s područja Zagreba ugovorila izradu kuhinjskih elemenata prilikom čega mu je dala novčani iznos od preko tri tisuće kuna. Budući da joj kuhinjski elementi nisu izrađeni, niti joj je vraćen novac smatra se prevarenom i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedene prijave.