AS Obrt - vertikalni do 21.8
PUKE banner
Hotel Pakrac 365
Tz grada Lipika/Lira Travel

Uskrsni ponedjeljak u parku

02.04.2021. 13:59 | 525 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Ovogodišnji Uskrs kojeg ćete provesti u obiteljskom i kućnom okruženju nam dolazi vrlo brzo, a Uskrsni ponedjeljak je rezerviran za Vaše vanjske aktivnosti. Preporučamo Vam izlazak u lipički park u krugu obitelji i boravak na otvorenom.  
 
Stoga Vas sve pozivamo na obiteljsku šetnju lipičkim perivojem, posjet Zekogradu i dječju potragu za pisanicama u ponedjeljak, 5.travnja 2021.godine.
 
Iako je predviđena organizacija više sadržaja, Uskrsni ponedjeljak ćemo obilježiti u našem parku sa tradicionalnim Zekogradom od 15 sati i potragom za pisanicama od 17 sati.
 
Zekograd i potraga za pisanicama će biti na otvorenom, u parku iza Toplica Lipik u skladu s epidemiološkim mjerama. Budući da je okupljanje dozvoljeno za maksimalno 25 osoba, u skladu s epidemiološkim mjerama će se tako i odvijati obiteljski posjet Zekogradu koji uređuje LiraTravel. Dječju potragu za pisanicama ćemo organizirati na puno širem području, za što vjerujemo da će i djeci biti veći izazov.  Uz pomoć Dječjeg vrtića "Kockica" se pripremaju obojane pisanice, a svi koji nađu pisanice dobivaju slatke nagrade, rekao je voditelj Turističke zajednice Grada Lipika Hrvoje Kovačić.
 
Obiteljski blagdan Uskrs će ove godine ipak biti drugačiji od prošle godine, društveniji, ali još uvijek na distanci. Od kada smo počeli planirati događanje za Uskrs, puno se toga promijenilo, tako da ćemo u ponedjeljak pružiti našim građanima zabavu bez interakcije što je manje od planiranog.   
 
Zahvaljujemo se Toplicama Lipik na korištenju površine parka, Gradu Lipiku i Lipkomu na pomoći u organizaciji, te lokalnom stožeru civilne zaštite na uputama.
 
Svima želimo Sretan Uskrs i uskrsne blagdane!