PUKE banner
HDZ_Anamarija Blažević
Medianno
LOKALNI IZBORI 2021.

SDSS predao kandidacijsku listu za lipičko Gradsko vijeće

29.04.2021. 19:15 | 692 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

U Lipiku je danas predana lista Samostalne demokratske srpske stranke za Gradsko vijeće Grada Lipika. Nositelj liste je Milorad Buzdum iz Lipika, a ostatak liste čine ljudi aktivni u svojim naseljima, lokalnoj zajednici i srpskim institucijama i udrugama. 
 
U izjavi za medije istaknuto je da će se SDSS Lipik truditi da nastavi biti konstruktivan partner u predlaganju i rješavanju potreba svih građana. Kroz višegodišnji rad u Gradskom vijeću SDSS je, ističu, radio na boljoj povezanosti i informiranosti lokalne samouprave o potrebama naselja u kojima žive i pripadnici srpske zajednice. Svakako da će fokus i dalje biti na rješavanju komunalne i društvene infrastrukture (ceste, vodovodi, rasvjeta i društveni domovi).
Kroz svoj rad pratit će položaj srpske zajednice, biti podrška daljnjem razvoju njenih institucija i udruga, prije svega Parohiji SPC-a, Vijeću srpske nacionalne manjine i SKD Prosvjeti, kao i UABA Pakrac-Lipik. 
 
Listu Samostalne demokratske srpske stranke čine: Milorad Buzdum, Predrag Sudar, Darko Derenj, Vladimir Tomašević, Evica Gašparović, Slavojka Čavrić, Dario Mandić, Ljuba Drakulić, Jovanka Ervaćanin, Draga Brunsfeld, Ljuba Svilarević, Radmila Cicvara i Milutin Anđelić.
 

HDZ lokalni izbori 640x250 vinko