LIRA okomiti
LIRA okomiti
Medianno
2. srpnja u Lipiku

Udruga Mladi Lipika organizira turnir u 3x3 košarci

28.06.2022. 11:14 | 772 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Udruga Mladi Lipika u suradnji s Centrom za pružanje usluga u zajednici Lipik (Dječji dom Lipik) vraća amaterski turnir u 3x3 košarci tamo gdje je sve stalo. Tako će se turnir održati u subotu, 2. srpnja i trajat će sve dok se ne odigra finalna utakmica tog dana.

Turnir se sastoji od dvanaest ekipa, koje se sastoje od maksimalno 5 igrača, kotizacija po timu je 250 kn, a turnir počinje u 10h na dobro poznatoj adresi, odnosno na košarkaškom igralištu lipičkog Dječjeg doma.

Ekipe će biti raspoređene po skupinama te osam najboljih ekipa prolazi dalje u doigravanje sve dok se u finale ne izbore dvije najbolje ekipe.

Za osvježenje i šank pobrinuti će se Caffe Bar Dvojka, a nakon turnir je predviđen party u robnoj kući Budućnost u Lipiku gdje će se za osvježenje također pobrinuti Caffe Bar Dvojka, a za dobar provod biti će zaslužan DJ Zillax.

Zainteresirani se mogu prijaviti na WhatsApp broj: 099/865/0450 ili 098/976/1487.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/