LIPIK test
Delfin 2022
Medianno
22. i 23. srpnja

Svjetski sportski događaj FIBA Lipik 3x3 Challenger ponovno u Lipiku

29.06.2022. 08:03 | 1094 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

U Lipiku će se od 22. do 23. srpnja ove godine održati svjetski sportski događaj FIBA Lipik 3x3 Challenger 2022. Ovo će biti šesto izdanje FIBA 3x3 Challengera u Lipiku, ali i u Hrvatskoj te ukupno 23. streetball turnir u Lipiku.

I ove godine nas očekuju odlične utakmice i ekipe iz cijelog svijeta: Sjedinjenih Američkih Država, Japana, Filipina, Mongolije, Njemačke, Hrvatske, Srbije, Švicarske, Litve, Latvije, Belgije…

Cijeli događaj se organizira uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Grada Lipika, uz izravan televizijski prijenos završnice, kao i prethodnih godina,  na Arena Sport televiziji.

Nakon prošlogodišnjeg COVID izdanja Challengera u praznoj sportskoj dvorani ove godine se događaj vraća na vanjsko košarkaško igralište Dječjeg doma u Lipiku pri čemu se opet očekuju pune tribine, a dio programa će biti namijenjen i najmanjim košarkašima.

Lipik 3x3 Challenger / Compas.hr


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/