LIPIK test
TOPLICE LIPIK _vanjski
LIRA vodoravni
Lipik u znaku holivudske zvijezde

Pamela Anderson u ponedjeljak u posjetu Lipiku

01.04.2023. 08:04 | 2816 pregleda | Lifestyle

Pamela Anderson, slavna holivudska glumica koju svi znamo po ulozi u popularnoj seriji "Baywatch", dolazi u ponedjeljak u posjet Lipiku. Uzbuđenje je veliko jer će Pamela Anderson biti prva holivudska zvijezda ove vrste koja će poslije rata posjetiti naš prekrasan gradić.

Piše:
Compas

U 9:00 sati, Anderson će se sastati s gradonačelnikom Lipika kako bi razgovarali o turističkoj ponudi grada. Nakon toga čeka ju bogati raspored aktivnosti koje su joj pripremili organizatori posjeta.

Pamela će imati priliku posjetiti bazene i toplice, gdje će se opustiti uz četveroručnu masažu i uživati u blagodatima termalnih izvora. Nakon toga, posjetit će državnu ergelu Lipik gdje će imati edukaciju o jahanju ponija, što će zasigurno biti jedno od njezinih omiljenih iskustava tijekom ovog posjeta.

U turističkoj zajednici Lipika, Anderson će čuti priču o povijesti grada i njegovom procvatu tijekom epidemije sifilisa. To će zasigurno biti vrlo zanimljivo iskustvo za Pamelu koja je uvijek bila aktivistica za zaštitu zdravlja.

Nakon razgledavanja grada, Pamelu će predstavnik lipičke šumarije odvesti šumskim stazama do planinarskog izvora Točak, gdje će uživati u pogledu na prirodu i opustiti se u miru i tišini. Tijekom svog boravka u Lipiku, Pamela će također posjetiti centar umjetne inteligencije, što će biti iznenađujuće iskustvo, ali s obzirom na njezinu strast prema tehnologiji, ne i nepoznato.

Plan je da Anderson prespava na Omanovcu, uz panoramski pogled na noćni Lipik, ali s obzirom na ovako ambiciozan raspored, možda neće stići do tamo. Ali sigurni smo da će se negdje u gradu Lipiku naći neka dobra duša koja će joj ponuditi smještaj na jednu noć.

U utorak ujutro, nakon što se odmori od svih aktivnosti, Pamela će doručkovati u 9:00 sati prije nego što napusti Lipik. Organizatori posjeta se nadaju da će Anderson biti oduševljena ovim prekrasnim gradom te da joj ovo neće biti prvi i posljednji posjet.


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/