Narodne kupke vanjski
LIRA okomiti
Toplice Lipik 960x150_nsl
Uzbudljiv Pub kviz u Caffe Baru Mali Caffe

Iskušajte svoje znanje i osvojite bogate nagrade!

17.05.2023. 09:57 | 1113 pregleda | Vijesti

U petak, 26. svibnja, s početkom u 18:00 sati, u Caffe Baru Mali Caffe održat će se događaj koji će razveseliti sve ljubitelje kvizova. Organizatori najavljuju uzbudljiv Pub kviz koji će se održati na terasi Malog Caffea, pružajući ugodnu atmosferu za sve sudionike.

Piše:
Compas

Ovaj zanimljivi kviz pružit će priliku svim natjecateljima da testiraju svoje znanje, ali i da osvoje bogate nagrade za prva tri mjesta. Sudjelovanje u kvizu obećava nevjerojatnu zabavu i izazovnu natjecateljsku atmosferu.

Jasminka Golubić, vlasnica kafića, ističe da su prijave ekipa već u tijeku te se primaju putem inboxa ili direktno u samom kafiću. Stoga, okupite svoju ekipu, prijavite se i pokažite svoje znanje u ugodnom okruženju Caffe Bara Mali Caffe.

Svi zainteresirani mogu posjetiti Facebook stranicu Caffe Bara Mali Caffe kako bi saznali sve dodatne informacije o kvizu i izvršili prijave. Također, mogu se obratiti direktno osoblju kako bi dobili sve potrebne informacije i upute.

Pub kviz u Caffe Baru Mali Caffe pruža izvrsnu priliku da provedete ugodno vrijeme s prijateljima, testirate svoje znanje i osvojite sjajne nagrade. Dođite i uživajte u uzbudljivoj atmosferi, iskusite natjecateljski duh i pokažite koliko dobro poznajete različite teme.


LIRA ispod članka