LIRA okomiti
LIRA okomiti
Toplice Lipik 960x150_nsl
Ponedjeljak, 26. veljače

Prva ovogodišnja akcija darivanja krvi održat će se u DVD Lipik

20.02.2024. 07:41 | 490 pregleda | Vijesti

Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac poziva sve dobrovoljne darivatelje krvi da se pridruže u humanitarnoj gesti spašavanja života. Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će održana u ponedjeljak, 26. veljače, u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lipik, na adresi Slavonska 49, Lipik. Akcija će trajati od 8:30 do 15:00 sati, uz pauzu od 11:30 do 12:00 sati. 

Piše:
Matija Kulhavi

Ova akcija darivanja krvi pruža priliku svim dobrovoljnim darivateljima da daju svoj doprinos i pomognu onima kojima je ta dragocjena tekućina potrebna. Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac kontinuirano radi na promicanju humanosti i solidarnosti među građanima te organizira redovite akcije dobrovoljnog darivanja krvi kako bi osiguralo dovoljne zalihe krvi za sve pacijente koji ju trebaju.

Svi zdravi građani koji ispunjavaju uvjete za darivanje krvi pozvani su pridružiti se ovoj hvale vrijednoj inicijativi. Darivanje krvi je jedan od najplemenitijih načina pomoći zajednici i spašavanja života. Svaka donacija krvi može imati izuzetno pozitivan utjecaj na život nekog pacijenta, stoga je važno da se što više ljudi uključi i pruži svoj doprinos.

Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac stoga poziva sve dobrovoljne darivatelje krvi da se odazovu na ovu akciju te tako pokažu svoju humanost i spremnost pomoći drugima.


Toplice Lipik_640x200_tekst