Delfin 2022
Delfin 2022
LIRA vodoravni
MK PAKRAC LIPIK

Vozači našeg lokalnog moto kluba sudjeluju u brojnim domaćim i međunarodnim utrkama

26.05.2022. 08:53 | 341 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Na Međunarodnom prvenstve Hrvatske u Petrinji koje je proteklog vikenda održano u Petrinji, osim Lea Dvorskog koji je osvojio 3. mjesto u klasi MX50J, o čemu smo već ranije pisali, nastupilo je još četvero vozača našeg lokalnog kluba MK Pakrac-Lipik, doznajemo od predsjednika Marka Strage.

Što se tiče juniora, Leone Tonković u klasi MX50J nastavio je s natjecanjima nakon teškog pada na utrci u Pakracu. Osvojio je izvrsnu 6. poziciju nakon ostvarenog 7. rezultata prve vožnje te 6. rezultata druge vožnje.

Najbolji vozač lokalnog moto kluba Stefan Lenče u klasi MX65J osvojio je ukupno 4. poziciju. Uz pravo šarenilo rezultata, gdje su se izmjenjivali vozači u prvoj i drugoj utrci, Stefan je u prvoj utrci osvojio 4. poziciju, dok je u drugoj popravio plasman te osvojio 3. mjesto. Međutim, ni to nije bilo dovoljno za postolje te je Stefan s osvojenih 38 bodova ostao na 4. poziciji.

Sljedeći vikend vozi se Alpe Adria prvenstvo na stazi Kreševo u BIH gdje će nastupiti Stefan Lenče, a nakon toga 5. lipnja na rasporedu je utrka u Rakovom potoku, gdje će nastupiti još jedan uspješni mladi vozač, Poljančanin Jure Kos (MK MX Šipek).

U klasi B-250 Bruno Baranček osvojio je ukupno 15. poziciju s dva ista plasmana u obje vožnje, dok je Krunoslav Tonković u klasi Veteran A osvojio ukupno 10. poziciju s desetim rezultatom 1. vožnje te 9. rezultatom druge vožnje.


LIRA ispod članka