LIPIK test
Delfin 2022
LIRA vodoravni
UDRUGA MLADI LIPIKA

Sapeti 1 pobjednici amaterskog turnira u 3x3 košarci

03.07.2022. 14:29 | 875 pregleda | Sport

Prvi amaterski 3x3 turnir, nakon sad već daleke 2014. godine, održao se u subotu, 2. srpnja. Tom je prigodom 6 ekipa došlo odmjeriti snage na ovom povratničkom 3x3 turniru, doznajemo od Blaža Časara, predsjednika Udruge Mladi Lipika, organizatora ovog događaja.

Piše:
Compas

Sapeti 1, Sapeti 2, Ernest i prijatelji, High 5, Pčelarstvo Dujić i Rookies, šest je ovogodišnjih natjecateljskih ekipa, a na samom početku snage su odmjerili Sapeti 1 i Sapeti 2. Ovi prvi su odnijeli i prvu pobjedu, a potom se nastavila grupna faza turnira. Utakmice su se igrale do 15 bodova. Vrijeme jedne utakmice trajalo je 15 minuta, a ako niti jedna ekipa nije postigla 15 bodova, pobijedila je ona ekipa koja je u 15 minuta zabila više.

Sapeti 1, High 5, Pčelarstvo Dujić i Ernest i prijatelji prošli su u polufinale natjecanja, a Sapeti 2 i Rookies su ispali, no to ih nije spriječilo da ostanu i bodre druge do kraja turnira.

U drugom dijelu poslijepodneva krenulo je polufinale gdje su snage odmjerili Ernest i prijatelji protiv Sapeti 1. Tvrda utakmica između ove dvije lipičke ekipe koje se dobro poznaju, iznijela je Sapete 1 kao prve finaliste. Druga utakmica je bila između High 5 i Pčelarstva Dujić. Bila je to utakmica u kojoj se rezultat brzo mijenjao te su jedni i drugi tražili svoj put do finala, a na kraju su High 5 pobijedili i opravdali svoj status Dark horse ovog natjecanja.

U utakmici za treće mjesto našli su se Pčelarstvo Dujić te Ernest i prijatelji. Nagrada za treće mjesto je ručak i piće za ekipu u Restoranu Nada, a pripala je Pčelarstvu Dujić čija je ekipa osvojila treće mjesto na ovom turniru.

Željno iščekivani finalni susret bio je između ekipa Sapeti 1 i High 5. Na prvi zvižduk sudca Đorđa krenulo je finale amaterskog 3x3 turnira. Nakon kratkog snimanja situacije na terenu počeli su padati prvi bodovi. Sapeti su bili u vodstvu koje su High 5 pratili, ali ipak na kraju iskustvo odnosi pobjedu te finale koje se igralo do 21 boda odnijela je ekipa Sapeti 1. Sapeti 1 su osvojili novčanu nagradu od 1000 kuna za prvo mjesto, a High 5 besplatni ulaz na bazene za ekipu te ručak i piće u restoranu Vrata Slavonije na bazenskom kompleksu.

FOTOGALERIJA


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/