Delfin 2022
LIPIK test
Franciškovo u Lipiku
Košarkaški klub Daruvar

Besplatna škola košarke

11.08.2022. 07:53 | 388 pregleda | Sport

Piše:
Compas

U organizaciji Košarkaškog kluba Daruvar 2022 i uz pomoć Sportske zajednice grada Daruvara pokreće se i ove godine BESPLATNA ŠKOLA KOŠARKE !!

Cijeli program trajati će od 22.8 – 27.8. 2022., a trenirat će se svaki dan po 90 minuta (igralište OŠ Frankopanska). Organizatori pozivaju zainteresirane da dođu i upoznaju se s osnovama jednog od najpopularnijeg ekipnog sporta na svijetu! Naučite osnovne elemente tehnike i provedite 6 dana aktivno uz prijatelje i ekipu! - poruka je organizatora.

Prijave traju do 18. 8. 2022. (četvrtak) i vrše se putem e-maila: kosarkaski.klub.daruvar@gmail.com

Školu košarke vode stručni treneri, bivši košarkaši s područja Daruvara, uz pomoć kineziologa i sportske zajednice grada Daruvara. Točni termini i vrijeme održavanja treninga nakon završetka prijava.

Planom i programom škole košarke omogućava se kontinuirana sportska aktivnost djece uzrasta 7 -14 godina starosti. Voditelji programa djecu upoznaju i uvode u savladavanje osnovnih elemenata tehnike i taktike: uče se osnovni elementi tehnike poput osnovnog košarkaškog stava, osnovnog vođenja i dodavanja lopte, različitih tehnika šutiranja na koš te osnovni elementi taktike košarkaške igre, njena pravila kako bi se moglo igrati i natjecati se.

Kompletan program se temelji na učenju i usavršavanju temeljnih košarkaških vještina, višestranom i bazičnom razvoju i održavanju funkcionalno-motoričkih sposobnosti.

Želja cijele ideje je da se košarka, nakon što je lani, nakon dugih, predugih 18 godina ponovno pokrenuta u Gradu Daruvaru i dalje bori postizati rezultate i vratiti na visoki nivo, gdje je nekad i bila, a to je jedino moguće sustavnim radom u mlađim dobnim kategorijama i educiranim trenerima.

Osim toga, velika nam je želja  vratiti navijače i publiku na tribine, te nastaviti s treninzima košarke i nakon završetka Besplatne škole.

Sve prijave putem maila: kosarkaski.klub.daruvar@gmail.com

 

DEJAN LUKIĆ,

Predsjednik Košarkaškog kluba Daruvar 2022


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/