LIRA okomiti
LIRA okomiti
Radio Daruvar 2

Rukometaši Moslavine pobjednici su 2. rukometnog memorijalnog turnira „Siniša Karačić – Siki“

30.01.2023. 11:16 | 390 pregleda | Sport

U spomen na Sinišu Karačića - Sikija, legendarnog sportskog djelatnika pakračko - lipičkog podneblja, protekle je subote održan drugi po redu seniorski rukometni turnir. Ovogodišnji turnir bio je neusporedivo jači od prošlogodišnjeg, a publika je mogla uživati u izuzetno atraktivnim utakmicama zbog kojih je vrijedilo subotnje poslijepodne i večer provesti u pakračkoj dvorani.

Piše:
Compas

Rukometaši RK Moslavina pobjednici su ovog drugog po redu memorijalnog turnira, a u finalnoj su utakmici s rezultatom 28:22 pobijedili zagrebački RK Maksimir Pastela.

U utakmici za 3. mjesto slavila je ekipa RK Bjelovar pobijedivši domaću ekipu RK LiPa s uvjerljivih 33:12.

Na turniru je odigrana i revijalna utakmicu kombiniranog sastava između ŽRK Lipik i ŽRK Novska u kojoj su pobijedile potonje.

Na večernjem proglašenju pobjednika, upriličenom odmah nakon završne utakmice, nagrade finalistima te pobjedničkoj ekipi uručili su pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević i predsjednik RK LiPa Mario Lopar zajedno s Mihaelom i Ivanom Karačić, suprugom i sinom prerano preminulog Siniše Karačića.

FOTOGALERIJA (Foto: Antonio Pejša)


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/