LIRA okomiti
LIRA okomiti
Toplice Lipik 960x150_nsl
7. OMANOVAC ZIMSKA TRENING LIGA

Četvrto kolo bez iznenađenja, rasplet u veljači

12.01.2024. 08:36 | 634 pregleda | Sport

Piše:
Dinko Kliček

Na startu četvrtog kola Omanovca Zimske lige, 6. siječnja kod pakračke Česme, okupilo se 29 natjecatelja, a stazu prema Omanovcu najbrže su savladali Antonio Đurčević (38:29), ispred Stjepana Žanića i Vedrana Kelemena koji su stigli minut kasnije. U ukupnom poretku trenutno najbolje stoji isti trojac, a vodeći je Đurčević s maksimalnih 200 bodova. To je 50 više od drugoplasiranog Kelemena i 65 od trećeplasiranog Žanića, što je značajna razlika i potrebno je veliko iznenađenje kako bi u pehar za ukupnog pobjednika podigao itko drugi osim Đurčevića. 

Kod žena su u 4. kolu prvo mjesto podijelile Požežanke Ivana Zelenika i Martina Šipoš Vučković, dok je Aleksandra Grdić došla treća. Ukupno vodeća je Zelenika sa 150 bodova, ispred Grdić Vidović i Šipoš Vučković koje su skupile po 140.  U ovoj konkurenciji će biti posebno zanimljivo u posljednja dva kola.

U ekipnom natjecanju uvjerljivo Požeške princeze, drugi su Lipičani Ljepotice i zvijer, a treći Kutinski ljepotani.

Do kraja natjecanja su preostala još dva kola, a ona su predviđena za 28. siječnja te 18. veljače kad je nakon utrke predviđena svečanost proglašenja pobjednika.


Toplice Lipik_640x200_tekst