delfin3
delfin3
Toplice Lipik 960x150_nsl
ODBOJKA: ŽOK VOLLEY LIPA

Uvjerljivom pobjedom otvorena proljetna sezona

06.02.2024. 09:38 | 734 pregleda | Sport

Piše:
Dinko Kliček

Odbojkašice ŽOK Volley Lipe uvjerljivom su pobjedom otvorile proljetni dio natjecanja 3. HOL- Sjever. One su u sklopu 7. kola, odigranog 4. veljače u školskoj dvorani u Lipiku, bez većih napora savladale ŽOK Čazmu 2 s 3:0 (25:7, 25:2, 25:8). Gošćama su kroz tri seta prepuštene tek mrvice ili sveukupno 17 poena, što dovoljno govori o razlici u kvaliteti. Trener Škondro je komfornu rezultatsku situaciju iskoristio za rotaciju svih igračica.

Nakon nekompletnog kola Volley Lipa je pobjedom preuzela vrh tablice s bodom prednosti, ali i utakmicom viška u odnosu na lidera prvenstva i dosad neporaženu ŽOK Čazmu 1.

U 8. kolu (vikend 10./11. veljače) na rasporedu je još jedna domaća utakmica, a s druge strane mreže bit će odbojkašice ŽOK Koprivnice koje stižu sa dosadašnjim skorom od 3 pobjede i 4 poraza.

Za Volley Lipu su igrale: Ines Jendrašić, Hana Vujić, Eva Čihak, Tara Čelec, Valentina Čakarić, Dajana Popović, Dalija Vončina, Anamarija Brandeis, Martina Zec, Rea Šafar, Barbara Drempetić i Tea Majcenović. Trener: Jeroslav Škondro.


LIRA ispod članka