Grad Lipik_drugi banner
delfin3
Toplice Lipik 960x150_nsl
41. DRŽAVNI TURNIR MAŽORETKINJA

Tena Badrov srebrna u juniorskoj konkurenciji

23.02.2024. 08:56 | 829 pregleda | Sport

Piše:
Dinko Kliček

Trideset i pet članica Mažoretkinja Grada Lipika sudjelovalo je 17. veljače na 41. Državnom turniru mažoretkinja u Velikoj Gorici, što je održan u organizaciji Saveza mažoret i pom pon timova Hrvatske. Ovaj turnir ujedno je poslužio i kao kvalifikacijski turnir u solo, duo-trio i mini formacijama u tri uzrasne kategorije (kadeti, juniori seniori) za MWF/Europsko i Svjetsko prvenstvo 2024.

Opis nije dostupan.

Iz redova lipičkih mažoretkinja najveći pojedinačni uspjeh ostvarila je Tena Badrov nakon što je u konkurenciji šest natjecateljica osvojila 2. mjesto u kategoriji juniorki u disciplini Solo Twirling Acrobation Baton. Kako nam je javila Stefani Lilovac iz MKGL, u V. Gorici je nastupilo 23 različita timova iz cijele Hrvatske s više od 700 sudionika, a izvedeno je čak 330 koreografija.
„Kući smo se vratili s puno novog iskustva, pozitivne energije i naravno medaljama oko vrata. Naša Tena Badrov, na koju smo svi iznimno ponosni, direktno se kvalificirala na Europsko prvenstvo svojim iznimnim rezultatom. Isto tako ponosni smo na sve djevojke koje su se vrijedno pripremile za državno prvenstvo i kojima je ovo natjecanje bilo prvo u ovim kategorijama. Sada slijede pripreme za 42. državni turnir u velikim formacijama koji će se održati 19. i 20. travnja u Zadru“, zaključila je Lilovac.


LIRA ispod članka