Grad Lipik_drugi banner
Grad Lipik_drugi banner
Toplice Lipik 960x150_nsl

Marošević najbolji sportaš županije! Kalvi najbolji junior

16.04.2024. 08:25 | 749 pregleda | Sport

Piše:
Compas

U nazočnosti brojnih sportaša i uglednika, Izvršni odbor Sportske zajednice Požeško-slavonske županije prvi put je proglasio i nagradio najbolje sportaše, sportašice i sportske udruge, te zaslužne pojedince u sportu Požeško–slavonske županije za 2023. godinu, na temelju raspisanog javnog poziva za izbor najboljih. Nagrade su koncem tjedna uručene u dvorani Glazbene škole Požega.
Čast da u premijernom izboru bude proglašen najboljim sportašem županije pripala je našem Dariju Maroševiću, članu Streličarskog kluba „Kuna“ iz Pakraca, koji je slavio u seniorskoj kategoriji. Od sportaša s lipičko-pakračkog područja treće mjesto kod seniora osvojio je nogometaš Hajduka Filip Matijašević. Najboljim juniorskim sportašem u PSŽ proglašen je Niko Kalvi, kuglač nacionalnog drugoligaša KK Pakrac-Papuk.

Opis nije dostupan.

Istovremeno, na ovoj sportskoj svečanosti dodijeljene su pohvalnice i zahvalnice učenicima i mentorima na temelju ostvarenih rezultata na državnim prvenstvima školskih sportskih društava. Među njima je svoje mjesto pronašao Darko Kelemen, dugogodišnji trener mlađih nogometnih kategorija i vrijedni sportski djelatnik. On je kao voditelj ekipe Zadruga iz Požege osvojio 2. mjesto u malom nogometu u juniorskoj konkurenciji na državnoj završnici Sportskih igara mladih.
Obraćajući se nagrađenima, županica Požeško -slavonske županije Antonija Jozić je istaknula: „Vi ste najbolji od najboljih, ponosna sam što medijski prostor često ispunjavaju tople vijesti o vašim sportskim postignućima zbog čega s pravom mogu reći da ste najbolji ambasadori Požeško-slavonske županije. Primjer ste zajedništva, timskog rada i upornosti što nam može biti putokaz i u svim drugim segmentima života. Vi ste najbolji od najboljih.“

IZVOR FOTOGRAFIJE: https://www.pszupanija.hr/

LIRA ispod članka