Grad Lipik_drugi banner
LIRA okomiti
Toplice Lipik 960x150_nsl

SPORT: Dobri nastupi Krivdića i Lenčea, boćari Lipika slavili u gostima

16.04.2024. 10:23 | 538 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Na Uskrsni ponedjeljak u Prigorju Brdovečkom vožena je motokros utrka koja se boduje za Otvoreno prvenstvo Hrvatske. U mnoštvu vozača, kako domaćih tako i iz Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije, u prvoj ovosezonskoj utrci natjecali su se i predstavnici MK Pakrac – Lipik Noa Krivdić i Stefan Lenče.

"Uantoč tome što je prva utrka prekinuta, naši vozači su ostvarili zapažene rezultate. Stefan Lenče je zauzeo drugo mjesto, dok je Noa Krivdić utrku završio na 13. mjestu", doznajemo iz lokalnog moto kluba.

BOĆANJE: BK Lipik bolji od Dalmatinca, u subotu domaćini Smriku

Boćari BK Lipik pobijedili su u 6. kolu 1. Međužupanijske boćarske lige u Bukviku domaći Dalmatinac s 13:9. Tjedan ranije, na gostovanju u Slavonskom Brodu Lipičani su poraženi od Brlićke 2007 s 15:7. Nakon nepotpunog 6. kola BK Lipik se nalazi na pretposljednjem 7. mjestu s 4 osvojena boda, bodom više od posljednjeg Dalmatinca. Bodovno su izjednačeni sa šestoplasiranim Smrikom, njihovim sljedećim protivnikom u okviru 7. kola protiv kojeg igraju u Lipiku, 20. travnja s početkom u 15 sati.  


Toplice Lipik_640x200_tekst