LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2

RUKOMETNI KLUB LiPa: Sezona kreće 10. listopada

27.09.2020. 09:12 | 385 pregleda | Sport

Piše:
Sezame.pr

Natjecanje u 3. hrvatskoj rukometnoj ligi Istok u kojoj se i ove sezone natječu rukometaši LiPe trebalo bi krenuti 10./11. listopada. U ligi bi se trebalo natjecati 12 klubova, a pod kojim uvjetima će se igrati utakmice, iz kluba javljaju da još sa sigurnošću ne znaju i da čekaju detaljne smjernice. 

Bez obzira na neizvjesnost uzrokovanu epidemiološkom situacijom, odradili su ljetne pripreme koje su započele sredinom rujna. Treniralo se redovno četiri puta tjedno, što na vanjskim terenima, što u dvorani. Igrački kadar je ostao isti te je trener Pipal gotovo svaki trening na raspolaganju imao između 14 i 18 igrača. 

Do sada su igrači LiPe odigrali dvije pripremne utakmice gdje je zabilježen polovičan učinak. Poraženi su od drugoligaša RK „Nova Gradiška BD Gruppe Austria“ rezultatom 31:32 te su pobijedili RK „Daruvar“ 37:33. Napominju da su u obje utakmice nastupili nekompletni te su priliku dobili mlađi igrači koji se bore za svoje seniorske minute. Od dogovorenih pripremnih utakmica, uz sraz sa „Slavijom“ iz Starog Petrovog Sela, u planu je odigravanje još nekoliko jačih prijateljskih utakmica.