Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
NOGOMETNI VIKEND

Lipik slavio u Sibinju, Dobrovac poražen na domaćem terenu

28.09.2020. 09:33 | 439 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Posljednji rujanski vikend na nogometnim terenima Požeško-slavonske županije odigrani su susreti šestog kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod-Požega, šestog kola  I. Županijske nogometne lige i četvrtog kola II. Županijske nogometne lige.

 

MŽNL SB-PŽ - 6. kolo

Na gostovanju u Sibinju 27. rujna momčad NK Lipik 1925 pojačana s tri nova lica (Alviž, Sušak, Zec) pobijedila je rezultatom 2:0 tamošnju Mladost, a zgoditke su postigli Kaurin i Jozipović.

Pakrački Hajduk je dan ranije, 26. rujna pred domaćom publikom također imao razloga za slavlje. Naime, s tri pogotka (Kovačić, Popović, Grafina) svladali su ekipu NK Sikirevci.

 

1. ŽNL - 6. kolo

Dobrovčani su ove nedjelje dočekali Papuk iz Velike i izgubili (0:1) na svojem terenu, dok je Croatia Donja Obrijež ugostila Hrvatski Dragovoljac iz Drenovca i pri tome pobjedila rezultatom 4:3.

 

2. ŽNL - 4. kolo

Klubovi s našeg područja koji igraju u II. Županijskoj nogometnoj ligi protekle su nedjelje također dočekali protivnike na svojim terenima; Slavoniji iz Prekopakre u goste je došao Slaven iz Gradca i pobjedio rezultatom 3:1, a u Badljevinu je stigao Parasan iz Golobrdaca i otišao u slavljeničkom tonu nakon pobjede s 4:1.

Jovača, koja igra u 3. ŽNL BBŽ , zabilježila je pobjedu nad NK Ribar iz Kaniške Ive rezultatom 4:2.