LIPIK test
PUKE banner
Vera Pečanić
NOGOMETNI VIKEND

Jovača dominirala na domaćem terenu, Dobrovac poražen u Pavlovcima

05.10.2020. 10:23 | 604 pregleda | Sport

Prvog vikenda u listopadu na nogometnim terenima Požeško-slavonske županije odigrani su susreti sedmog kola I. Županijske nogometne lige, petog kola II. Županijske nogometne lige i sedmog kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod-Požega.

Piše:
Matija Kulhavi

U sklopu I. Županijske nogometne lige Dobrovčani su na gostovanju u Pavlovcima od tamošnje Mladosti izgubili s rezultatom 4:2, a zgoditke za Dobrovac su postigli Poleto i Tutić. Croatia iz Donja Obriježi pobjedonosno se vratila iz Bučja gdje su domaćine pobijedili s 2:1, a golove su ostvarili Lenće i Giacometti.

Klubovi s našeg područja koji igraju u II. Županijskoj nogometnoj ligi, imali su razloga za veselje, ali i za tugu. Naime, Dinamo je u Badljevini zahvaljujući pogotcima Kokalovića i Tutića izjednačio (2:2) s Parasanom iz Golobrdaca te tako osvojio bod, dok je Slavonija iz Prekopakre poražena u Ovčarama sa 6:2 (Sudar, Lneniček).

Jovača iz Marinog Sela u sklopu III. Županijske nogometne lige Bjelovarsko-bilogorske županije dominirala je pred domaćom publikom i rezultatom 6:0 potopila momčad NK Polet iz Uljanika. Golove su postigli M. Veselovac (2x), Mileusnić, Strganac, Juraić i Hrabušicki.

Pakrački Hajduk je unutar sedmog kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod-Požega u Oprisavcima s 2:0 poražen od domaćeg Zadrugara, dok je Lipik 1925 pred domaćom publikom slavio nad ekipom Tomislava iz Donjih Andrijevaca s 3:0.