LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2
NK LIPIK 1925

Nadmoćna pobjeda Lipika na domaćem terenu

18.10.2020. 10:32 | 443 pregleda | Sport

Piše:
Matija Kulhavi

Momčad Nogometnog kluba Lipik 1925 u subotu, 17. listopada na domaćem je terenu nadmoćno pobijedila gostujuću ekipu iz Kaptola. Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 3:2 za Lipičane, da bi u konačnici utakmica završila s 5:3. Za Lipičane golove su postigli Kaurin, Jozipović, Miladinović, Alviž i Kafka.

- "Odlično smo otvorili utakmicu ranim pogotkom nakon kojeg su gosti kažnili našu dekoncentraciju u obrani. Međutim, nakon gola gostiju ponovo smo dominirali na terenu i zasluženo došli do novog vodstva nakon čega je iskusna gostujuća ekipa ponovo kaznila naše pogreške i poravnala rezultat. Na poluvrijeme smo ipak otišli sa zasluženim vodstvom koje smo u nastavku podebljavali i utakmicu lagano priveli kraju.", izjavio je trener NK Lipik 1925 Mario Milašinović.

- "Sve u svemu puno je razloga za zadovoljstvo nakon ove pobjede, naravno ima i dosta stvari koje ćemo popravljati kako bi nastavili ovu pozitivnu igru. Čestitke mojim dečkima na borbi i pobjedi po izrazito teškom i natopljenom terenu. Gostima puno sreće u idućim kolima i zahvala na fer i korektnoj igri.", zaključio je Milašinović.

 

FOTOGALERIJA