LIRA okomiti
LIPIK test
Medianno
Omiljena ljetna destinacija

U petak počinje kupališna sezona na Bazenima Lipik

02.06.2022. 09:25 | 1579 pregleda | Lifestyle

Nestrpljivi kupači konačno su dočekali početak lipnja i skorašnji početak kupališne sezone, koja će se na popularnim lipičkim bazenima odvijati kao i prethodne dvije godine u organizaciji Grada Lipika, Lipičke razvojne i turističke agencije LIRA, Turističke zajednice Grada Lipika te komunalnog poduzeća Lipkom.

Piše:
Matija Kulhavi

Naime, sezona kupanja na Bazenima Lipik započinje već sutra, 3. lipnja pa ćemo tako ljetne mjesece moći provoditi na omiljenoj kupališnoj destinaciji Lipičana i Pakračana. Što se tiče cijena, one se nisu puno mijenjale, odrasli će radnim danom plaćati 20 kuna, djeca 15, dok će vikendom i praznikom cijene iznositi 25, odnosno 18 kuna. I dalje će biti prisutna, već dobro uvriježena praksa naplaćivanja od 16 sati kad će se popodnevno kupanje plaćati nešto manje.

Ugostiteljska ponuda bit će na dvije lokacije, neposredno pri samom ulazu na bazenski kompleks te kod nadstrešnice oko bazena. Na temelju provedenog javnog natječaja, za ugostiteljsku uslugu zadužena je lipička tvrtka „Vrata Slavonije“, renomirano poduzeće čije je dosadašnje uspješno poslovanje jamstvo kvalitete usluge.

Kao što smo uvodno spomenuli, bazeni se otvaraju sutra od 9 sati, a već tijekom ranih dopodnevnih sati bit će održana dječja olimpijada.

U 20:00 sati očekuje nas nastup Ansambla LADO. Poznata je činjenica da je poveznica Lipika i ansambla LADO Lipičanin Zvonimir Ljevaković, folklorist, etnograf i etnokoreograf te jedan od utemeljitelja i prvi umjetnički ravnatelj Ansambla LADO, čija se bista od prošle godine nalazi u našem gradu.

Od 22 sata zabavni će se program nastaviti uz grupu Ambar, a organizatori ističu kako je ovaj bogati program prigodom otvorenja nove kupališne sezone samo uvertira u pravi dašak osvježenja tijekom kojeg će ljeto na lipičkim bazenima biti upotpunjeno mnoštvom zabavnih i sportskih aktivnosti, noćnih kupanja, ali i brojnim iznenađenjima. Ono što je činjenica kojoj se svi vesele jest  produžetak radnog vremena vikendom s obzirom na jenjavanje pandemijske situacije.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/