LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2
Ivanjski krijesovi u Dobrovcu

U tijeku su prijave za sudjelovanje u Festivalu janjetine

13.06.2022. 10:04 | 829 pregleda | Lifestyle

Piše:
Compas

Kao što smo ranije već najavili, u organizaciji Udruge za očuvanje narodnih običaja LIDO, a pod pokroviteljstvom Grada Lipika, u subotu, 25. lipnja održat će se tradicionalni Ivanjski krijesovi na igralištu NK Dobrovca.

I ove nas godine očekuje bogat i nadasve zanimljiv kulturno-umjetnički program jer sklopu Ivanjskih krijesova održava se i Festival janjetine koji će okupiti sve one zaljubljenike u gastronomske specijalitete.

Prijave ekipa su u tijeku i traju do 22. lipnja (srijeda), a napominjemo i to da će organizatori osigurati mjesto i drva, dok su za najatraktivniju pečenjarsku tehnologiju, kao i za pečenje i serviranje osigurane prigodne nagrade. Kotizacija iznosi 200 kuna (povrat kotizacije ekipama koje dođu), a uplate se vrše kod predsjednika udruge LIDO Marijana Poletta (099 454 28 30).

Osim bogate i šarolike ugostiteljske ponude, zanimljive tombole u kojoj je glavna nagrada Aku Trimer te glazbene pozadine za koju će se pobrinuti Tamburaški sastav „Ambar“, središnji dio bit će paljenje krijesa u u 21 sat.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/