Narodne kupke vanjski
LIRA okomiti
SPOJ ZABAVE I ZNANJA

Prvi Pub kviz na terasi Malog Caffea privukao 11 ekipa

28.05.2023. 22:57 | 1513 pregleda | Lifestyle

U petak, 26. svibnja, terasa Malog Caffea u Lipiku bila je mjesto održavanja prvog Pub kviza koji je privukao brojne natjecatelje i ljubitelje kvizova. S 11 sudjelujućih ekipa, atmosfera je bila puna uzbuđenja i natjecateljskog duha.

Piše:
Compas

Među tim ekipama, lokalne ekipe Početnici i PMS osvojile su prva dva mjesta, dok su Sajmištari iz Daruvara zauzeli treće mjesto. Ove ekipe su svojim znanjem i brzim odgovorima pokazale intelektualnu vještinu i nadmašile konkurenciju.

Nagrade za pobjednike osigurali su lokalni sponzori, čime su dodatno podržali ovu zabavnu i edukativnu manifestaciju. Jasminka Golubić, vlasnica Malog Caffea, izrazila je svoje zadovoljstvo odazivom sudionika i uspjehom prvog Pub kviza te najavila daljnje planove.

"Zadovoljni smo interesom i entuzijazmom koji su sudionici pokazali na prvom Pub kvizu", izjavila je Jasminka Golubić te dodala kako namjeravaju ponovno organizirati kviz kako bi pružili svojim gostima ne samo ugodno mjesto za druženje, već i priliku da pokažu svoje znanje i vještine.

Pub kvizovi su popularni oblik zabave diljem svijeta, a njihova prisutnost u Lipiku donosi svježinu i novu dimenziju društvenog života. Ova inicijativa pruža priliku ljudima da testiraju svoje znanje i provedu ugodno vrijeme u prijateljskoj atmosferi.

Nakon uspješnog prvog izdanja Pub kviza, svi ljubitelji kvizova i znatiželjnici zasigurno s nestrpljenjem očekuju sljedeći događaj.


Toplice Lipik_640x200_tekst