LIRA okomiti
Grad Lipik_drugi banner
Toplice Lipik 960x150_nsl
Ukrašavanje božićne jelke

Najmlađi Lipičani unijeli radost i veselje u središte grada

07.12.2023. 21:23 | 984 pregleda | Lifestyle

U sklopu tradicionalne manifestacije "Mirisi Božića u Lipiku", lipička Turistička zajednica, Grad Lipik te Dobrovoljno vatrogasno društvo Lipik udružili su snage kako bi organizirali ukrašavanje gradske božićne jelke. Događaj je održan danas tijekom kasnih poslijepodnevnih sati, a posebnu čar ovom običaju unijeli su najmlađi stanovnici Lipika, okupljeni u pratnji svojih roditelja, baka i djedova.

Piše:
Matija Kulhavi

Ispred gradske tržnice, prostor je bio ispunjen osmjesima i veselim glasovima djece koji su s nestrpljenjem prionuli na ukrašavanje jelke koja će krasiti središte grada tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana. Ovogodišnje kićenje povjereno je mališanima iz Dječjeg vrtića "Kockica" i učenicima Osnovne škole Lipik.

FOTOGALERIJA

Prije početka samog ukrašavanja, okupljene je pozdravio direktor Turističke zajednice Grada Lipika, Hrvoje Kovačić, istaknuvši važnost zajedničkog sudjelovanja u obilježavanju blagdana te ih pozvao da posjete događanja koja su planirana tijekom prosinca unutar manifestacije "Mirisi Božića u Lipiku". Nakon pozdravnog govora, svi prisutni zajedno su prionuli na posao ukrašavanja jelke.

Tradicionalnom kićenju i ove su se godine pridružili članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lipik, čime su dodatno obogatili ovaj zajednički napor u stvaranju blagdanske atmosfere u srcu Lipika.


Toplice Lipik_640x200_tekst