Grad Lipik_drugi banner
Grad Lipik_drugi banner
Toplice Lipik 960x150_nsl
Radionica Helene Szabo

Kreacija unikatnih božićnih ukrasa u Multikulturalnom Centru

15.12.2023. 10:15 | 1238 pregleda | Lifestyle

U Multikulturalnom centru u Lipiku, jučer su se zaljubljenici u blagdansko uređenje okupili na Božićnoj radionici pod vodstvom poznate lipičke poduzetnice i cvjećarke Helene Szabo. Radionica je bila dio programa adventskih događanja u sklopu manifestacije Mirisi Božića u Lipiku.

Piše:
Matija Kulhavi

Tema radionice bila je posvećena umjetnosti ukrašavanja domova tijekom adventa, a posebno božićnih jelki. Helena Szabo, majstorica u stvaranju blagdanskog ugođaja, podijelila je svoje vještine i savjete o tome kako pretvoriti obične prostorije u bajkoviti božićni ambijent.

Radionica, koja je trajala gotovo tri sata, pružila je sudionicima priliku da sami izraze svoju kreativnost i stvore jedinstvene božićne ukrase, u ovom slučaju vlastito božićno drvce. Svi sudionici su na kraju ponijeli svoje kreacije kući kao trajni podsjetnik na blagdansku čaroliju koju su doživjeli.

Helena Szabo, voditeljica radionice, zahvalila se svim sudionicima na entuzijazmu i angažmanu te se posebno zahvalila djelatnicama Gradske knjižnice i čitaonice Lipik na uspješnoj suradnji u organizaciji ovog nezaboravnog događaja.

Božićna radionica Helene Szabo ostavlja iza sebe ne samo prekrasne ukrase, već i osjećaj zadovoljstva i radosti koji obilježavaju blagdansko razdoblje u Lipiku.

FOTOGALERIJA


Toplice Lipik_640x200_tekst