delfin3
Narodne kupke vanjski
Toplice Lipik 960x150_nsl
Nedjelja S konjima

Adrenalinske šetnje i zabava u Kasačkom klubu Diamant

18.12.2023. 09:45 | 793 pregleda | Lifestyle

U nedjelju, 17. prosinca, na prostoru Kasačkog kluba Diamant u Šeovici, održan je Dan otvorenih vrata u sklopu manifestacije "Mirisi Božića". Ova jedinstvena prilika privukla je ljubitelje konja i znatiželjne posjetitelje, pruživši im priliku da zavire u čarobni svijet konjogojstva te sudjeluju u nizu zanimljivih aktivnosti.

Piše:
Compas

Jedna od atrakcija događaja bio je pub kviz posvećen konjima, koji je imao dvostruki cilj: ispitanici su mogli testirati svoje znanje o konjima, istovremeno uživajući u druženju i opuštenoj atmosferi kluba. Sudionici su se natjecali u odgovaranju na pitanja koja su obuhvaćala različite aspekte konjogojstva, dijeleći svoju strast prema ovim plemenitim životinjama.

U sklopu događanja, organizirane su prezentacije terapijskog jahanja i škole jahanja. Iskusni stručnjaci, predvođeni Lidijom Bašnec, bili su na raspolaganju kako bi odgovorili na pitanja i dijelili svoje bogato iskustvo, pružajući edukativni sadržaj posjetiteljima.

Za ljubitelje adrenalina i zabave, Kasački klub Diamant pripremio je igre i šetnje na konjima, omogućujući nezaboravno iskustvo interakcije s ovim predivnim stvorenjima. Posjetitelji su imali priliku sudjelovati u raznim aktivnostima, istražujući prekrasan ranč i uživajući u mirnim šetnjama koje su dodatno obogatile doživljaj,

 FOTOGALERIJA


LIRA ispod članka