Grad Lipik_drugi banner
delfin3
Toplice Lipik 960x150_nsl
Dnevne pripreme

[U TIJEKU] Lipičani se zagrijavaju za večerašnji doček nove godine

31.12.2023. 14:04 | 2362 pregleda | Lifestyle

U Lipiku su već započele pripreme za dugo očekivani doček nove godine. Uz zvuke poznatog Joks benda, atmosfera se u Lipiku zagrijava neposredno uz grijani šator smješten u Udinskoj ulici. Građani lagano ulaze u ritam iščekivanja spektakla koji će obilježiti nezaboravnu novogodišnju noć.

Piše:
Compas

Sve je spremno za odbrojavanje posljednjih sati stare godine, a Lipik se priprema za doček nove na jedinstven način. Udinska ulica će 31. prosinca od 22 sata biti mjesto nezaboravne zabave u velikom grijanom šatoru, a vrhunski glazbeni program osigurat će Tamburaški sastav Ambar. Bogata ugostiteljska ponuda dodatno će upotpuniti doživljaj, garantirajući odličnu zabavu do ranih jutarnjih sati.

Pridružite se Lipičanima i gostima u dočeku nove godine, provedite najveseliju noć u Lipiku uz dobro društvo i vrhunsku zabavu! No, to nije sve - Lipik je osigurao i poseban doček za najmlađe. Dječji doček započinje u 17 sati u već spomenutom grijanom šatoru, gdje će animatori, glazba, ples i slastice zajedno stvoriti nezaboravan doživljaj za najmlađe sugrađane.

Osim uživanja u glazbi i plesu, ni ova godina neće proći bez tradicionalnog puštanja lanterni želja. Svi posjetitelji moći će kupiti svoje lanterne i pridružiti se tom čarobnom trenutku na najveselijem novogodišnjem dočeku u Lipiku.

Lipik poziva sve sugrađane i posjetitelje da zajedno stvore uspomene na još jednu nezaboravnu novogodišnju noć u predivnom ozračju Lipika.


Toplice Lipik_640x200_tekst