Grad Lipik_drugi banner
Narodne kupke vanjski
Toplice Lipik 960x150_nsl
VESELJE U LIPIKU I POLJANI

Uskrsni zec i velika Mrkva razveselili male sugrađane

28.03.2024. 13:22 | 692 pregleda | Lifestyle

Uskrsni zec nije iznevjerio očekivanja pa je tako i ove godine posjetio mališane iz Dječjeg vrtića "Kockica". Tradicionalno, odlučio je razveseliti djecu u Poljani i Lipiku, mjestima koja su poznata po svojoj gostoljubivosti, što je tema o kojoj se često priča u zečjim krugovima. Zeko je odlučio podijeliti košaru punu slatkiša s djecom, dok su ona u zamjenu dijelila svoje znanje o životu zečeva, Uskrsu i pjevale dječje pjesmice.

Piše:
Matija Kulhavi

U obilasku djece, Zeki se pridružila i jedna velika Mrkva koja mu je pomagala u dijeljenju slatkiša za djecu, ali i mrkvi za starije sugrađane. Oduševljeni mališani iz Poljane i Lipika su gostima priredili prigodne recitacije, a veselju su se pridružili i neki građani koji su se u tom trenutku našli u blizini.

Uskrsni zec i njegova suputnica Mrkva su prošetali ulicama Lipika, ali i provozali se fijakerom Državne ergele Lipik te tako nastavili uveseljavati naše sugrađane. Ovaj skromni događaj donio je radost i osmijeh na lica mališana i građana, čineći Uskrs još ljepšim i veselijim događajem u našoj zajednici.

FOTOGALERIJA


LIRA ispod članka