LIPIK test
LIPIK test
Vera Pečanić
SVI NA BRDO

Treći Pozdrav Ljetu na Omanovcu

29.08.2020. 18:32 | 1011 pregleda | Lifestyle

Pozdrav Ljetu i ove je godine oko planinarskog doma Omanovac privukao brojne stanovnike Pakraca i okolice. Potaknuo je to svakako i predivan sunčan dan zadnje subote ovog kolovoza, ali i lijepo sjećanje onih koji su na se ovom mini šumskom urbanom festivalu odlično zabavili prošle godine kada je Pozdrav ljetu mnogima priuštio nezaboravna iskustva i lijepa sjećanja kroz vikend radionica za velike i male, književnih promocija, izvedbe mjuzikla na terasi doma, puno glazbe i plesa na otvorenom i štošta drugog.

Piše:
Tomislav Ević

Iako uz neka ograničenja i mjere opreza radi svima nam znane globalne situacije ovogodišnji pozdrav ljetu nije otkazan na radost i olakšanje svih koji su danas pohodili Omanovac, pogotovo djece koja su imala priliku sudjelovati na radionicama plesa i žongliranja, Crobran borilačkih vještina kao i u radionici bubnjanja koja je bila otvorena za sve generacije. Najmlađi su se s nemalim oduševljenjem bacili na kušanje čokoladnih delicija Amaris Chocolate-a, a mogla se vidjeti i prezentacija 3d printa Gorana Arbanasa i modele lipičkog kursalona i pakračke kuće Grgurić čiji je 3d model još u procesu izrade.

Nešto kasnije u smiraj dana oko 20 sati na programu je i pretpremijera lokalnog dugometražnog filma „Eržika plemenita“ KPD-a Sloga, a naravno bez glazbe pozdrav ljetu je nezamisliv stoga je već sredinom poslijepodneva posjetitelje zabavljao bend Dixilend iz Čakovca dok će kasnije nastupati Sing song swing bend iz Osijeka i pakrački DJ Motega.

Djelić poslijepodnevne atmosfere na ovogodišnjem pozdravu ljetu možete vidjeti u fotogaleriji, a za otići na Omanovac još nije kasno....