Delfin
Delfin
Vera Pečanić
PALIJATIVNI TIM LIPA - GEA OPROSTI 2020.

Povodom Svjetskog dana jabuka organiziraju sajam i likovnu koloniju

19.10.2020. 10:04 | 303 pregleda | Lifestyle

Piše:
Compas

Palijativni tim LiPa ovogodišnju akciju Gea oprosti 2020. polagano privodi kraju, međutim ne bilo kakvom kraju, već onom uz kraljicu voća - jabuku.

Tako će uz sve epidemiološke mjere u prostoru kompleksa Janković u Pakracu predstojećeg četvrtka, 22. listopada u 18:00h biti organizirano druženje tijekom kojeg će prisutni moći sudjelovati u radionici pod nazivom „Jabuka u medicini“, svi će moći kušati slastice od jabuka.

Stoga se pozivaju svi zainteresirani da se pridruže i podjele svoja iskustva, a pri tome nauče nešto novo. Jabuka nam je dostupno voće, a njezina uloga u medicini je neprocjenjiva, poručuju organizatori.

Nije se zaboravilo ni na prisutnost motiva jabuke u glazbi, kao ni likovnog motiva jabuke koji je neprocjenjiv i koji će likovnjaci slikati (njih se poziva da dođu oko 15:00).

Na sajmu će biti i mogućnost nabavne domaćih proizvoda lokalnih OPG – ovaca, Voćko, Krivačić Marko, Nezić Ružica, Marko Slako, Martinelli, Paukovac. Druženje će se završiti projekcijom filma „Zemlja opominje“.