LIPIK test
LIPIK test
Vera Pečanić
4 ne tako obična razloga zašto otići u Slavoniju

Lipik u novom promotivnom videu Hrvatske turističke zajednice

23.10.2020. 09:13 | 498 pregleda | Lifestyle

Piše:
Compas

Tjedan odmora vrijedan, akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice od 16. do 25.10. je u punom jeku.

Svi građani Hrvatske imaju priliku posjetiti i upoznati druge dijelove naše zemlje uz značajne popuste na sve turističke proizvode. Lipička razvojna i turistička agencija LIRA – Lira Travel uključila se u akciju i s partnerima, Toplicama Lipik, Državnom ergelom Lipik i Hotelom Pakrac, pripremila programe paket aranžmana te turističkih obilazaka.

"Akcija je prepoznata od velikog broja gosti koji u ovom tjednu koriste usluge naših subjekata. Izrazito smo zadovoljni reakcijama. Za neke od njih su Lipik i Pakrac te ovaj kraj kako kažu „….potpuno otkriće!“, najavljuju preporuke i ponovni povratak. Prigodno tom prilikom za Slavoniju snimljen je i promotivni video Hrvatske turističke zajednice u kojem su se od 4 ne tako obična razloga zašto otići u Slavoniju našli upravo i lipicanci  - ponos grada Lipika.", izjavila je Ivana Pleše.

Snimatelje su ugostili upravitelj Državne ergele Lipik - Damir Jakšić i voditeljica turističke agencije LIRA – Ivana Pleše.

Što skriva Slavonija možete vidjeti OVDJE!