delfin3
TOPLICE LIPIK _vanjski
LIRA vodoravni
Lipik Glas Domaćin Sedme Sjednice

Gospodarsko vijeće Županijske komore Požega održalo sjednicu u Lipiku

28.09.2023. 12:02 | 1119 pregleda | Poduzetništvo

Sedma po redu sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Požega održana je danas u prostoru tvornice Lipik Glas, označavajući tako još jedan korak u nastojanju da se gospodarske aktivnosti Požeško-slavonske županije razvijaju i unapređuju. Na ovom su se događaju okupili ključni dionici iz poslovnog svijeta kako bi razmotrili perspektive i potencijale županijskog gospodarstva te razgovarali o istaknutim tvrtkama koje doprinose ekonomskom rastu ovog područja.

Piše:
Matija Kulhavi

Goran Šutalo, predsjednik Županijske komore Požega, istaknuo je važnost održavanja sjednice u Lipiku, izvan županijskog središta Požege, kako bi se promovirala disperzija i ravnoteža u razvoju našeg kraja. "Naša Požeško-slavonska županija nije velika, ali je raznolika, a naša je želja da posjetimo značajne tvrtke koje se nalaze na ovom prostoru te da razgovaramo o proizvodima koje pojedine tvrtke proizvode. Osim toga, želimo potaknuti suradnju i razmjenu iskustava između tvrtki diljem županije", naglasio je gospodin Šutalo.

Sjednica je okupila članove Gospodarskog vijeća, među kojima su se istaknuli predstavnici eminentnih lipičkih tvrtki, uključujući Lipik Glas d.o.o., Stragatrans d.o.o. i Poljoprivredu Lipik d.d. Na sjednici su aktivno sudjelovali Dorian Knapić, Nevia Straga i Vinko Strganac, predstavnici tih tvrtki, pridonoseći konstruktivnim raspravama i donošenju važnih odluka. Također, sjednici je prisustvovao gradonačelnik Lipika, Vinko Kasana, dajući svoj doprinos događaju.

Jedna od ključnih tema rasprave na sjednici bila je i planirana svečana sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Požega. Tom prilikom bit će dodijeljene nagrade najboljim županijskim tvrtkama, čime će se prepoznati izvanredan doprinos tvrtki u razvoju Požeško-slavonske županije. Predsjednik Šutalo izrazio je nadu da će ovakve inicijative potaknuti daljnji rast i razvoj gospodarstva.

Sjednica je također omogućila članovima Gospodarskog vijeća da obiđu proizvodne pogone Lipik Glasa, što je pružilo uvid u njihove proizvodne procese i inovacije koje unapređuju kvalitetu proizvoda tvrtke.

Ova aktivnost Gospodarskog vijeća Županijske komore Požega naglašava važnost suradnje i promocije gospodarstva unutar Požeško-slavonske županije te ukazuje na vitalnu ulogu koju tvrtke igraju u ekonomskom razvoju.


LIRA ispod članka