Delfin
Delfin
Medianno
LIRA D.O.O. / JAVNI POZIV

Potpore poduzetnicima na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina

12.05.2020. 09:56 | 1097 pregleda | Gospodarstvo

Iz Lipičke razvojne i turističke agencije LIRA upućuju javni poziv obrtima, trgovačkim društvima i zadrugama na području Grada Lipika da se prijave za program "Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina" za 2020. Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.

Piše:
Compas

Namjera programa je mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge) omogućiti sredstva za:

 

- ulaganje u unaprjeđenje proizvodnje

- razvoj novih proizvoda / usluga

- prilagodbu, uređenje i poboljšanje poslovnog i proizvodnog prostora

- usluge korištenja vanjskih subjekata u razvoju proizvoda

- marketinške aktivnosti i ulaganja za izlazak na nova tržišta

- edukaciju i stručno osposobljavanje vlasnika i zaposlenika

 

Potpore koje se u okviru ovog programa mogu ostvariti sežu od 50.000 kuna (najniži iznos potpore) do 200.000 kuna (najviši iznos potpore).

Prijave su otvorene i zaprimat će se u vremenskom periodu od 14 dana počevši od 12. svibnja 2020. zaključno s 26. svibnjem 2020.

Za podrobnije informacije možete se obratiti u Lipičku razvojnu i turističku agenciju LIRA d.o.o. na sljedeće kontakte: 034 422 380 (telefon) ili lira@lipik.hr (e-mail).

Originalni tekst javnog poziva dostupan je na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske na linku https://gospodarstvo.gov.hr/javni-pozivi-ministarstva/11168.